Yanal's Fenerbahçe wil Janssen nog een keer huren


avivv
Fenerbahçe heeft opnieuw interesse in Tottenham Hotspur-spits Vincent Janssen.
De Nederlandse spits speelde in het seizoen 2017-2018 ook al op huurbasis bij de Turkse topclub en Fener hoopt ook komend seizoen gebruik te kunnen maken van Janssen.

Vincent Janssen lijkt zijn club Tottenham Hotspur komende zomer achter zich te laten. De 24-jarige aanvaller bevindt zich nog altijd op een zijspoor bij de Londense topclub, maar daar lijkt verandering in te komen. Fenerbahce is bereidt beide partijen van elkaar te verlossen.

Janssen heeft nog een contract tot de zomer van 2020 in het Tottenham Hotspur Stadion, maar de Brabander lijkt ook komend seizoen niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. Volgens NTVSPOR houdt Fenerbahce de situatie van de spits nauwlettend in de gaten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 31
-: 0
R: 153
Level 3

Zou een goeie aankoop zijn hij deed het wel goed bij fener


+: 4
-: 0
R: 42
Level 1

Gare Janssen geen techniek+: 51
-: 0
R: 265
Level 3

Janssen geceler


+: 94
-: 0
R: 299
Level 3

als fener hem nu huurt kunnen ze hem als hij goed speelt transfervrij overnemen

janssen vond fener heel leuk heeft ie gezegd hij wou blijven alleen kon niet vanwege tottenham denk ik

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen