De transfer van Fejsa naar Fenerbahçe is bijna rond


fejsa
Ljubomir Fejsa mag zich binnen afzienbare tijd officieel speler noemen van Fenerbahçe.
De Portugese media meldt dat de 30-jarige verdedigende middenvelder spoedig zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract in het Saracoglu stadion. Hij is afkomstig van Benfica en heeft een transferwaarde van ruim 15 miljoen euro. Naar verluidt ontvangt Benfica circa drie miljoen euro voor de transfer van de Servische international die de laatste maanden weinig tot spelen komt bij Benfica.

Bij Benfica speelde hij dit seizoen 33 wedstrijden (18 weds in de competitie). Daarvoor stond hij in zijn vaderland onder contract bij FK Partizan en FK Hajduk Kula. 

De defensieve middenvelder heeft tot medio 2021 een doorlopend contract bij Benfica.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Ik hoop dat de transfer doorgaat, want Fejsa kan een grote toegevoegde waarde hebben voor ons.


+: 1851
-: 0
R: 2418
Level 5

Fejsa is echt geen haar beter dan Belhanda. Ik hoop dat hij komt hahaha+: 17
-: 0
R: 48
Level 1

Gelukkig zijn het 2 hele andere type spelersss... eentje aan cam en fejsa een Cvm


+: 487
-: 0
R: 1067
Level 5

Het verbaast me echt dat of fener altijd maar spelers vind van 30+ oglum hebben jullie nog steeds niet geleerd van jullie fouten??

Kk op met die opa's en ga gwn in landen zoals Frankrijk scouten.

Zei hebben vast wel spelers rondlopen die in de 2de divisie beter zijn dan de meeste spelers van fener .

En als je jonge spelers vind die potentie tonen zijn ze goedkoper dan de gevestigde namen en kan je misschien doorverkopen


+: 80
-: 0
R: 398
Level 3

Zo te zien is rotasyan daha zayifladi soldado.


+: 1280
-: 0
R: 1647
Level 5
38

Deze transfer is voor 90% rond, alleen is deze man 30 jaar.

Ik hoop niet dat hij te veel gaat verdienen, anders gaan ze daadwerkelijk weer bedelen voor geld bij de club aanhangers.

Fenerbahçe speelt komend seizoen geen Europees, dat houd in dat ze een beperkt transferbudget zullen gaan toepassen. Met deze transferbudget kan je beter spelers die een tikje te duur zijn achterwegen laten, want de selectie van Fenerbahçe is buiten Eljif Elmas vol met troep & opas.+: 5359
-: 0
R: 8397
Level 5

Hoop inderdaad dat zijn salaris meevalt, daarnaast dat hij 30 jaar is als CVM betekent niet veel. Hij kan perfect 1 of 2 seizoenen makkelijk meedoen.


+: 2755
-: 10
R: 8052
Level 5

Fener heeft al zoveel centrale middenvelders wat moeten ze nou met hem.. Zou je niet eerst een goede keeper, rb, cv, amf, lh, rh, en spits halen?


+: 487
-: 0
R: 1067
Level 5

Ersun moet gwn Berke op doel doen, en wanneer hij z'n ritme weet te vinden.

Heb je voor de volgende 10 jaar of tot ie word verkocht een goeie keeper in huis


+: 18
-: 0
R: 44
Level 1

Iedereen die zegt ja fener heeft genoeg middenvelders jullie weten toch wel dat topal Jailson elmas en zajc verkocht gaan worden?
En oja in mijn ogen is het een top transfer is 30 gewoon een ok leeftijd en heeft genoeg ervaring om fener kampioen te maken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen