'Fenerbahçe en Benfica akkoord om transfer Fejsa'


amilde
Ljubomir Fejsa mag zich binnen afzienbare tijd officieel speler noemen van Fenerbahce. 

De Portugese media meldt dat de 30-jarige verdedigende middenvelder spoedig zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract in het Saracoglu stadion. Hij is afkomstig van Benfica en heeft een transferwaarde van ruim 15 miljoen euro.

Naar verluidt ontvangt Benfica circa drie miljoen euro voor de transfer van de Servische international die de laatste maanden weinig tot spelen komt bij Benfica.

"Fejsa is een Benfica-speler, hij hoeft alleen nog maar zijn handtekening onder het contract te zetten", meldt Abola. Fejsa speelde sinds medio 2011 in Griekenland, waar hij tot twintig optredens kwam. Bij Benfica speelde hij dit seizoen 33 wedstrijden(18 weds in de competitie). Daarvoor stond hij in zijn vaderland onder contract bij FK Partizan en FK Hajduk Kula.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 154
-: 0
R: 626
Level 4

Zal vast een versterking zijn voor fb met zo’n selectie , alleen ben benieuwd hoe de problemen worden opgelost voorin , wie de spits gaat worden oa want afgelopen seizoen lag juist daar het probleem


+: 115
-: 0
R: 319
Level 3

fener wil kruse en muriqi voorin zetten

moses kan niet want die gaat naar inter

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen