'Interesse van topclubs in Elmas klopt, maar meer clubs geïnteresseerd'


ellmen
De geruchten over de interesse van Europese topclubs in Eljf Elmas zijn door zijn zaakwaarnemer en vader Cevat Elmas bevestigd aan Sporx.
De vader en spelersmakelaar laat weten dat er veel interesse is.

'Dat klopt. Het is geen geheim dat enkele topclubs geïnteresseerd zijn', zegt Cevat Elmas tegenover Sporx. Naast Manchester City zouden er ook enkele clubs uit de Premier League interesse hebben in Elmas. Het gaat hierbij om Arsenal FC, Tottenham Hotspur en West Ham United.

In Turkije werd geschreven dat Fenerbahce 10 miljoen euro voor Elmas wil hebben, maar daar is niets van waar. De Turkse topclub verlangt een bedrag van (minimaal) 15 tot 20 miljoen euro voor de middenvelder. 

“Het klopt dat enkele clubs interesse tonen in Elmas. Nogmaals, Eljf heeft geen manager. Zijn belangenbehartiger ben ik. Clubs uit Italie, Duitsland, Engeland en Spanje tonen interesse in Elmas. Wij hebben nog een contract lopen met Fenerbahce tot 2022 en dus moeten we eerst met hun praten. En de geïnteresseerde clubs moeten eerst praten met Fenerbahce,” aldus Cevat Elmas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5
+1

Blijf nog 1 seizoen Elmas. Dan vertrek je 100% voor 20miljoen of meer.


+: 11398
-: 0
R: 11586
Level 5
+1

Nee meteen verkopen, we hebben het geld nodig. Anders word het Oguzhan 2.0. Van 15M naar niks.+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5

Elmas is geen Turk die het wel best vind om straks bij Bursaspor paar TL's te verdienen.


+: 4
-: 0
R: 43
Level 1

InsAllah verkopen ze hem gelijk, en met dat geld meer jonge spelers aantrekken
Jaartje wachten en weer
Met wist verkopen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen