'Man City én Borussia Dortmund volgen Eljf Elmas'


almmes
Onder meer Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Napoli, Tottenham Hotspur, Manchester City en Borussia Dortmund hebben een oogje op Eljf Elmas. 

De Engelse boulevardkrant The Sun meldt dat Eljf Elmas staat te boek als één van de grootste talenten van Fenerbahce. 

The Sun weet dat een hele rits aan Engelse clubs de 19 jarige middenvelder in de smiezen hebben. Naast Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Napoli en Tottenham Hotspur gaat het verder om Borussia Dortmund en Man City. Manchester City gaat momenteel 'aan kop' in de race om het talent. 

De middenvelder speelt momenteel zijn wedstrijden voor Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5

+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Dortmund is een goeie stap , maar city is te hoog en de concurrentie is moordend , hij kan beter naar een Europees subtopper of iedergeval een club waar je kansen gaat krijgen+: 751
-: 20
R: 1596
Level 5

Elif elmas ruilen met Sané, mooi.


+: 120
-: 0
R: 321
Level 3

nee joh
heel man city voor elmas

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen