'Fenerbahçe biedt 2 miljoen voor 'nieuwe Alex de Souza'


alucas
De Turkse topclub Fenerbahce heeft haar zinnen gezet op een nieuwe transfer, de Argentijnse aanvallende middenvelder Lucas Zelarayán.

De 26-jarige Argentijns is momenteel een van de meest gewilde spelers op de transfermarkt. Fenerbahçe probeert Zelarayan naar respectievelijk Istanbul te lokken. En de 26-jarige aanvaller moet een flinke duit kosten. 

Het Argentijnse medium weet dat Fenerbahce de beschietingen geopend heeft met een bod van liefst twee miljoen euro. Die aanbieding hebben ze bij Tigres echter resoluut naar de prullenbak verwezen. 

Op dit moment bedraagt de transferwaarde van Zelarayán rond de 4 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6

Poging voor nieuwe Alex nummer 10076803


+: 1366
-: 10
R: 3006
Level 5

zeer technisch en kan de bal goed vasthouden, maar om met Alex te kunnen vergelijken moet hij ook een goede schot hebben wat ik in het filmpje niet heb kunnen zien, maar hij zou zeker wel een goede aanwinst zijn als het doorgaat.+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

precies wat we nodig hebben een middenvelder/nm mr 10 die een man voorbij wilt gaan/ durft te gaan niemand durft gewoon te dribbelen met de bal bij fener sidns dat alex weg is sjonge jonguuhhh InshAllah fenere gelir :fb:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen