Moses: 'Beleving Turks voetbal veel intenser'


avimk
Fenerbahce-aanvaller Victor Moses maakte vandaag interessante uitspraken tegenover de Engelse media.

'De club heeft vorige zomer een heel nieuw elftal geformeerd, vertelt Moses in gesprek met Engelse pers. 'Behalve ikzelf zijn er nog een aantal jongens uit het buitenland aangetrokken plus een aantal Turkse spelers. De trainer (Ersun Yanal) is erin geslaagd van dit gezelschap een echt team te maken laatste maanden.

'Hier is het leven volledig anders dan in Engeland: de mentaliteit, de voetbalcultuur. De supporters willen dat je elke wedstrijd gaat winnen, het voetbal hier is intenser. In alle eerlijkheid heb ik wel even getwijfeld; van Fenerbahcewist ik niets. Maar ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt. Het gevoel is goed, de mensen zijn vriendelijk. En op de club is alles goed geregeld, zo lopen er twee tolken rond: eentje die Engels en Frans spreekt en een voor het Portugees en Spaans.

Ook financieel is alles op orde. Je hoort wel eens over problemen met betalingen in het buitenland, maar daar heb ik nog geen last van gehad.'
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 120
-: 0
R: 321
Level 3
+1

het enige slechte aan de super lig zijn fatih termijn en zijn schoothondjes(g alatasaray fans)


+: 120
-: 0
R: 321
Level 3

terim

ik woon in nl daardoor krijg ik autocorrect

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen