'Kruse verlaat Werder Bremen voor Fenerbahçe'


amex
Max Kruse gaat mogelijk waarschijnlijk aan de slag bij Fenerbahce, dat naarstig op zoek is naar een aanvaller.

De 31-jarige transfervrije aanvaller van Werder Bremen heeft momenteel een voorstel in beraad, maar heeft om extra bedenktijd gevraagd. Max Kruse vertrekt na het lopende seizoen bij Werder Bremen. De 31-jarige aanvaller heeft de clubleiding vandaag laten weten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Kruse speelde de afgelopen drie seizoenen in het shirt van Werder Bremen. In 2016 verruilde hij VfL Wolfsburg voor de club waar hij zijn debuut in het profvoetbal maakte.

In totaal speelde hij 86 wedstrijden in de Bundesliga voor Die Grün-Weißen waarin hij 32 keer doel trof.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 297
-: 0
R: 877
Level 4

Het zou echt fijn zijn als tv.net ook nog bronvermelding meld. is weer onzin n ieuws.


+: 4
-: 0
R: 43
Level 1

Allah yardimcin olsun Fenerbahçe alleen maar oude versleten spelers die ze aantrekken

Waar zijn de Negerijen en Ghanezen gebleven+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Wat misleidend titel Amk staat gaat naar fb , in artikel staat bedenktijd, geen bron , bari Ramazan ayinda yallan konusmayin

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen