'Fenerbahçe wil stunten met komst van Balotelli'


ambelli
Mario Balotelli scoorde dit seizoen acht doelpunten voor Marseille in de Ligue 1. Hij is echter einde contract en kan dus transfervrij ergens anders tekenen.

Dat doet andere clubs dromen. Eén van hen is het Turkse Fenerbahce. De club maakte dit seizoen een dramatische seizoen mee.
Daar hoopt het volgens diverse Turkse media volgend jaar te kunnen rekenen op doelpunten van Balotelli. De flamboyante Italiaan is momenteel transfervrij en Fenerbahce biedt hem een miljoenencontract aan. Sportief directeur Damien Comolli is sinds gisteren in Marseille om te onderhandelen met zijn zaakwaarnemer.

Balotelli voetbalde eerder al in de Serie A voor AC én Inter Milan. Hij voetbalde ook onder meer voor Manchester City en Liverpool.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 297
-: 0
R: 877
Level 4

:facpal:
Wat is dit voor stunt, kerel ga gelijk Diego Armando Maradona halen. Balotelli is allang uitgestorven.


+: 5316
-: 0
R: 6460
Level 5

UEFA wilt ook stunten met Fenerbahce.+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

kut speler kendisini bok saniyor oyle oyunculari istemem ben fenerbahcede

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen