Officieel: Bemiddelaar bij transfer heeft vertrouwen in Elmas: "Inter kan met hem een nieuw tijdperk inluiden"


asjes
Inter is van plan om 15 miljoen euro neer te leggen voor Eljf Elmas. Een fors bedrag, maar het vertrouwen in het talent is groot.
Goran Pandev, oud Inter en Galatasaray speler, denkt dat het aantrekken van Elmas een goede zet is voor Inter.
"Ik heb met Inter bestuurder Marotta gesproken. Hij vroeg informatie van Elmas aan mij. Ik heb zowel met Inter en Fenerbahce gesproken om Elmas. Ik zou Elif graag bij Inter willen zien. Er zijn nog meer clubs in de race voor Elmas.

"Ik heb gedaan wat ik kon doen voor Inter en het is nu de vraag of ze akkoord gaan met het voorstel van Fenerbahce. Geloof me Inter kan met Elmas nieuw tijdperk inluiden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 297
-: 0
R: 877
Level 4

Lijkt me een juiste speler voor Inter, hopen dat Fb voor hem veel geld vangt!


+: 5562
-: 0
R: 8784
Level 5

Blijf nog 1 seizoen please+: 11398
-: 0
R: 11586
Level 5

Elmas is jong en moet veel leren, maar hij kan niks leren als hij onze beste middenveld is. Yani als hij voor 15mil vertrekt zou dat fantastisch zijn. In mijn ogen is die nu rond 5-8 miljoen waard.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen