'Fenerbahçe aast op Embolo van Schalke 04'


ambise
Fenerbahçe heeft een talent van Schalke 04 op het oog. Breel Donald Embolo was een van de beste spelers uit de jeugdopleiding van de Zwitserse topclub FC Basel. 

De spits speelt momenteel bij Schalke 04.De aanvaller van Kameroense afkomst is pas 22 jaar, maar maakte in de afgelopen twee seizoenen al twintig doelpunten voor Basel.
 
Met de transfer van Embolo naar Schalke 04 werd een slordige 25 miljoen euro neergeteld. Fenerbahce wil de aanvaller huren met optie tot koop van Schalke 04.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Vond hem altijd goede spits behalve dit jaar draait die minder , ben benieuwd of fb hem kan halen en helemaal belangrijk of hij wil komen


+: 297
-: 0
R: 877
Level 4

ALs je het zegt Winproducts dan zal het wel zo zijn. Volg de bundesliga niet zo maar hoop wel dat we een harde werker krijgen bij fb.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen