Fenerbahçe slaat slag en heeft bijna versterking in de verdediging te pakken


amoril
Fenerbahce is al een poos op zoek naar een versterking in de defensie en lijkt die nu eindelijk gevonden te hebben in de vorm van Jeison Murillo.
De verdediger van Valencia kwam over voor de rest van het seizoen naar FC Barcelona op huurbasis. De Colombiaan mag nu weer terugkeren naar Valencia want Barcelona gaat de optie van 25 miljoen euro niet lichten.
De Turkse topclub zou in gesprek zijn met Valencia om Jeison Murillo te huren. Fenerbahce wil Murillo verleiden met een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro. 
Renovatie bij FC Barcelona
Toch is het niet voor niets dat de Spaanse krant AS uitpakt met een groot verhaal over de geplande renovatie die komende zomer gaat plaatsvinden in Camp Nou. Liefst tien spelers zouden er in de etalage zijn gezet. Onder hen transferflops als Jeison Murillo, Kevin-Prince Boateng, Malcom en Coutinho.

Verder wordt het aflopende contract van Thomas Vermaelen niet verlengd, willen Jasper Cillessen en Samuel Umtiti zelf vertrekken en is er geen perspectief voor Rafinha.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen