'Fenerbahçe start onderhandelingen met Kasimpasa om Trezeguet'


atry
Trezeguet van Kasimpasa is in beeld bij Fenerbahce. 

De “Gele Kanaries” volgen de speler al een langere tijd intensief. Volgens Sporx zijn de onderhandelingen tussen beide clubs al opgestart en wijst Kasimpasa bij voorbaat een transfer Trezeguet niet direct af.
 
Trezeguet is een multifunctionele speler, die als linker, rechtervleugel en als spits uit de voeten kan. Voorzitter Ali Koc zou opdracht hebben gegeven aan sportief directeur Damien Comolli Trezeguet te contracteren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 123
-: 10
R: 477
Level 3

Wij hebben nood aan flank speler na het vertrek van lens hebben wij geen snelle flankspeler gehad en trezeguet is ideale speler maar kasimpasa gaat Veel vragen geef ze een paar troep spelers en 8 miljoen dan laten ze het gaan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen