'Benfica en Fenerbahçe strijden om Cillessen'


acilom
Benfica is volgens de Spaanse media de topkandidaat voor de handtekening van Cillessen. 

De Portugese koploper heeft een eerste bod van dertien miljoen euro gedaan, maar Barcelona wil minstens het dubbele ontvangen voor de 48-voudig Oranje-international. Benfica vindt dat te veel geld, maar staat sterk in de onderhandelingen, aangezien Barcelona geïnteresseerd is in meerdere spelers van de Portugezen.

Ook Fenerbahce heeft nog altijd hoop op het binnenhalen van Cillessen. De Turkse topclub is op zoek naar een nieuwe eerste doelman.

Fenerbahce wil de Nederlandse doelman huren met optie tot koop.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 597
-: 0
R: 1177
Level 5

Als je naar Benfica kan, waarom zou je dan naar fener


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

mrw waar is fener mee bezig wij hebben geen keepers nodig!!!!! berke laten seplen volgend seizoen harun 2de keeper eventueel volki 2de keeper+: 149
-: 0
R: 621
Level 4

Fb heeft 25 nieuwe spelers nodig , duurt denk ik 3 jaar tot ze weer ergens om mee doen aangezien ze geen doekoe hebben , en die ongedekte cheques zal ook niet ongestraft blijve

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen