Fenerbahçe wil contract Elmas openbreken met veel geld


amed
Fenerbahçe wil het contract van Eljf Elmas openbreken, flink opwaarderen en verlengen.
De Turkse topclub heeft dit bij diens zaakwaarnemer kenbaar gemaakt. "Ze willen om de tafel", bevestigt Sporx.
Met het financiële gebaar richting haar middenvelder hoopt Fenerbahce haar sterspeler nog wat langer in Istanbul te houden of voor een gelimiteerde transfersom van 15 miljoen euro verkopen. 
Het huidige contract van de middenvelder loopt per 30 juni 2020 af. In die verbintenis is een gelimiteerde transfersom van zo'n 15 miljoen euro opgenomen. Momenteel ontvangt Elmas 400.000 euro per jaar aan salaris en de Turkse topclub biedt hem een 4-jarige contract aan van 1 miljoen euro per jaar.
Elmas werd eerder deze week plotseling in verband gebracht met Atletico Madrid.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 78
-: 0
R: 471
Level 3

nog een jaar houden pas boven de 20 mil verkopen ANDERS NIET!!!! wegwezen rare transfers laatste tijden voor de gekste spelers!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen