'Fenerbahçe biedt 4 miljoen, Basaksehir eist 7 miljoen euro'


adin
Edin Visca kan in de zomer aan de slag gaan bij Fenerbahçe. Althans dat melden diverse Turkse kranten vandaag. 

Diverse Turkse kranten melden dat de vleugelaanvaller van Medipol Basaksehir een principeakkoord heeft bereikt met Fenerbahçe. Naast Edin Visca wil Fenerbahce ook de 23-jarige middenvelder Irfan Can Kahveci aantrekken van Medipol Basaksehir.
 
Visca ondertekende in 2011 een contract tot 2018 bij Medipol Basaksehir en zijn verblijf in Istanbul werd een succes. De aanvaller werd vorig jaar in verband gebracht met Galatasaray, maar hij koos ervoor om te blijven bij Medipol Basaksehir.
 
De clubs onderhandelen om een transferbedrag van ruim zeven miljoen euro. Fenerbahçe biedt 4 miljoen euro en Medipol eist 7 miljoen euro. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Basaksehirde gerizekali zaten, en iyi oyuncusunu 7 milyona verecek.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen