'Fenerbahçe biedt op Tonny Vilhena; vijf miljoen op tafel'


avilhen
Tonny Vilhena lijkt aan het einde van het seizoen Feyenoord te gaan verlaten. De middenvelder gaf eerder al aan dat hij open staat voor een transfer naar het buitenland.

Hurriyet meldt nu dat Fenerbahçe interesse zou hebben in de 24-jarige Feyenoorder, die nog een contract heeft tot het einde van volgend seizoen. De Turkse topclub zou een bedrag van 5 miljoen euro willen betalen aan Feyenoord. 

In Turkije kan Vilhena dan een vierjarig contract tekenen en een salaris krijgen van ongeveer 2 miljoen euro per jaar.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 9
-: 10
R: 80
Level 2

neeeee pff


+: 149
-: 0
R: 621
Level 4

Hahaha :gangnam:+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

Fener heeft al een akkoord met Feyenoord :fb: gaat 6 mil betalen aan Feyenoord. Als vilhena mee werkt aan deze transfer gaat hij een contract tekenen voor 4 jaar zijn jaar salaris word 2,5 mil. ik zeg doen


+: 292
-: 0
R: 870
Level 4

Hoezo maar 5 miljoen, 50 miljoen koy masaya... Kerel wat een troep aankoop weer. Hoop dat dit fake nieuws is!


+: 40
-: 0
R: 221
Level 3
T32

Ooohoooo... kesin gelir dogruysa haber. :boe:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen