'Soldado tekent een 2-jarige contract'


asolis
Roberto Soldado gaat na avonturen in Spanje, Engeland en Turkije weer voetballen in de La Liga.

De 33-jarige Spaanse aanvaller bereikte gisteren een akkoord met Getafe, dat volgens Spaanse media transfervrij overkomt van de Turkse topclub.
Soldado komt over van Fenerbahce, waar hij twee jaar voetbalde. Eerder kwam hij uit voor Real Madrid, Osasuna, Getafe, Valencia en Tottenham Hotspur.
Dit seizoen maakte Soldado in 58 wedstrijden 19 doelpunten en speelde bij met 10 assists.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5
+1

Wat een baas. Effe lekker geld geschept bij Fener, en nu rustig Champions League gaan spelen. Hopelijk stuurt hij nog veel sms'jes naar 1907 :P


+: 1875
-: 0
R: 4154
Level 5
+1

Ik dacht dat het bij Fenerbahce was, gelukkig.+: 11398
-: 0
R: 11586
Level 5
+2

Hem wegsturen en Muriqi halen, natuurlijk gaat Muriqi net als Love, Fernandao en Diagne eindigen maar slechter dan Slimani kan hij niet doen.


+: 639
-: 0
R: 1228
Level 5
+1

Getafe speelt volgend jaar waarschijnlijk Champions League. Maar getafe heeft al 3 goede spitsen die even vaak spelen: Angel, Molina en Jaime Mata. Ik kijk vaak naar Getafe dit seizoen. Maar ik denk niet dat Soldado 1 van die 3 spelers weg krijgt.


+: 751
-: 20
R: 1596
Level 5

Ik zou zeggen haal brenner,lincoln ,markovic, en een vleugel soort dia type. Verdediger is ook een must. Fener moet veel geld uitgeven, dure zomer g.


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

je kan zeggen wat je wilt maar deze man zie ik gwn nog 1 jaar bij fener blijven een ervaren speler is nodig naast al die jeugd spelers ALS ERSUN ZE VOLGEND SEIZOEN MEER LAAT SPELEN!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen