Fenerbahçe haalt met Winwin en Fener Ol projecten 31,5 miljoen op


fbtaraftar
Fenerbahçe heeft zondagavond met de Winwin en Fener Ol projecten en de samenwerking van TV8 en FBTV veel geld opgehaald. 
Er werden 55.000 Fenerbahçe shirts verkocht. In totaal beurde de Turkse topclub 31,5 miljoen TL aan donaties op. Dat is ongeveer 5 miljoen euro. Op 10 mei 2019 stond de teller op 15 miljoen euro. Er gaan berichten rond dat Fenerbahçe tot nu toe ongeveer 20/25 miljoen euro heeft verzameld aan donaties. 
Voorzitter Ali Koç is het ‘Fener Ol’-project gestart en wil tot 31 mei 60-65 miljoen euro gaan verzamelen. Fenerbahçe maakt zijn slechtste tijd mee op sportief en financieel gebied en daar wil het bestuur een verandering in brengen. Als Fenerbahçe dat bedrag niet kan verzamelen, worden ze hoogstwaarschijnlijk de komende jaren uitgesloten van Europees voetbal. 
Top donaties:
- Saran Holding – Sadettin Saran: 1 milyon TL
- Koç Zeljko Obradovic: 600 bin TL
- Yönetmen Murat Şeker: 500 bin TL
- YDA Group – Hüseyin Arslan: 500 bin TL
- Konya Siyah Çoraplılar Derneği: 500 bin TL
- Completo Group – Murat Kapki & Samet Güzel: 250 bin TL
- Han Group – Olgun Aydın: 150 bin TL
- Mehmet Okur: 40 bin TL
Fenerbahçe moet dus binnen 2 weken nog 40 miljoen euro ophalen om niet uitgesloten te worden van Europees voetbal. Het komend seizoen doet de Turkse topclub toch al niet mee omdat ze niet in de top 4 (5) zijn geëindigd of de Turkse beker hebben gewonnen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 585
-: 0
R: 1177
Level 5

Jij gaat niet redden voor europa league :jip:


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

LOL, turkiyenin en zengin is adami gidip asgari ucret alan insanlardan destek bekliyor.

vehbi kocun kemikleri sizliyor suan.+: 5300
-: 0
R: 8262
Level 5
+4

Zijn eigen geld kan die niet zomaar hierin pompen, bilmeden konusma... En ik vind dit beter dan in FEDA tijd lekker bilezik verkopen aan je yoneticiler die 50000 kopen in 1 keer. Kijk hoeveel steun onze club krijgt, hier kunnen jullie alleen maar van dromen man.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Haha nediyon olum Sen , Gs heeft groter aanhang dat die gotfb , jullie zijn lachwekkend cheques die niet gedekt zijn , koc bu fb iyi sikti


+: 6
-: 0
R: 38
Level 1

Je moet wel in je achterhoofd houden dat Fenerbahçe een vereniging is net als alle andere Turkse teams dus Fenerbahçe is niet de eigendom van Ali Koç of alle andere voetballers, waarom zou Ali koc zijn vermogen aan Fenerbahçe besteden als hij weet dat hij over twee a drie jaar toch vervangen wordt en zijn opvolger waarschijnlijk weer een puinhoop maakt. Het beste zou zijn dat Fenerbahçe naar de beurs gaat en aandelen verkoopt aan Max 3 personen met de verplichting dat ze het terug moeten verkopen aan Fenerbahçe wanneer het financiële beter gaat met Fenerbahçe (natuurlijk krijgt de koper van de aandelen iets meer geld in verband met inflatie etc, dus als jij voor 100 euro aandelen koopt krijgt hij de inflatie verschil van 5jaar er op dus als inflatie 10% is in 5jaar dan krijgt hij uiteindelijk 110euro)


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Ali Koç mag ook niet al het geld zelf stoppen in de club, daar trapt de Uefa niet in. De Fener Ol campagne is goedgekeurd door Uefa en voorlopig ook de enige manier waarop er geld in het laatje mag komen. Bilmeyen ötmesin lütfen+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Ze mogen Fener wel aan een rijke Rus verkopen. Enazindan takima değer verir. Heb je ook geen last van lullo voorzitters.


+: 8588
-: 0
R: 7552
Level 5

FFP diye birsey var kardesim

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen