'Fenerbahçe bereidt laatste bod voor op transfervrije Diame'


adiamo
Fenerbahce is naar verluidt nog altijd van plan om zich te versterken met Mohamed Diamé.
De “Gele Kanaries” zouden volgens de Engelse media dit weekeinde een laatste bod uit willen brengen op de middenvelder van West Ham United.
Diamé heeft een contract dat nog loopt tot medio 2019, waardoor hij transfervrij mag vertrekken. De Turkse topclub wil Diame verleiden met een salaris van 2,5 miljoen euro en tekengeld.
Fenerbahce, dat niet zeker weet of de in Frankrijk geboren speler ook defensief gezien zijn mannetje kan staan, zou bereid zijn om een gok te wagen. Diamé ziet een vertrek naar Fenerbahce wel zitten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 34
-: 0
R: 163
Level 3

In 28 wedstrijden 0 goals en 0 assists wat ik heb meegekregen. Speelt als cm/cvm. Stond vandaag wel basis bij newcastle.


+: 25
-: 0
R: 147
Level 3
T32

Kijk voortaan als eerste naar de leeftijd. En rara raad eens.. hij wordt 32 volgend maand. Leuk paar ervaren oudjes ama abartmayin. Talenten zat.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen