Duidelijkheid op komst: "Laatste keer in gesprek"


avalbuiz
Mathieu Valbuena staat voor een beslissende maand. De Franse middenvelder van Fenerbahce weet voor 1 juni of zijn aflopende contract wordt verlengd bij Fenerbahce.

"Mijn relatie met de club is goed", zei Valbuena tegen Franse media. "We gaan met elkaar voor het laatste keer in gesprek om te kijken wat iedereen wil en wat er mogelijk is. Ik neem momenteel alle aanbiedingen in beraad"
De Fransman heeft een aflopend contract in Istanbul. De club beschikt over een optie om het contract van Valbuena te verlengen met 1 jaar. Of dit gaat gebeuren, is nog maar de vraag. De middenvelder kost de club namelijk veel geld en als hij wil blijven moet hij wil veel salaris inleveren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Vraag me af of hij de cheques wel kan innen , anders zou ik zeker andere aanbiedingen in beraad nemen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen