Fenerbahçe voorzitter praat over matchfixing Galatasaray


alikoc
Ali Koç, de voorzitter van Fenerbahçe heeft gereageerd op de vreemde gebeurtenissen die plaats hebben gevonden tijdens het competitieduel tussen Rizespor en Galatasaray.
“Waar er mensen zijn, kunnen er fouten gemaakt worden, er zijn ook fouten gemaakt. We hebben het hier niet over fouten, maar over andere dingen. Het is een zwart dag voor het Turks voetbal. Ik roep al een tijd dat we dit systeem moeten schoonmaken. We zien, ondanks dat we de laatste technologie gebruiken, dat er toch dit soort dingen gebeuren. Ik weet niet of ik nu verrast moet zijn, of teleurgesteld moet zijn voor dit soort gebeurtenissen, maar het is echt te gek voor worden dat dit is gebeurd. Tijdens de wedstrijd tussen Rizespor-Galatasaray heeft scheidsrechter Serkan Çınar niet simpele fouten gemaakt, maar meer dan dat. Het Turks voetbal moet van dit soort virussen schoongemaakt worden. De Turkse voetbalbond is verantwoordelijk van dit soort praktijken. Wat tijdens de wedstrijd tussen Rizespor-Galatasaray is gebeurd, is het punt dat men alles duidelijk heeft gezien en men geen 1 woord meer over kan praten. Ik ben echt benieuwd met wat voor een uitspraak ze nu weer gaan komen. Hoe ze de gemaakte fouten gaan uitleggen. Ik ben benieuwd hoe de sportcommentatoren deze praktijken gaan verklaren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (26) 


+: 371
-: 0
R: 861
Level 4
+3

Je kan moeilijk zeggen dat het geen matcfixing is


+: 286
-: 0
R: 839
Level 4
+1

Helal olsun be ALI KOC. GSliler dit gaat over voetbal hij mag zeggen wat hij wil, of het met de club wel of niets te maken heeft gaat hem wel wat aan. Het is een zwarte dag in de voetbalgeschied enis, en dan heb ik het niet over de blessure van emre akbaba (gecmis olsun).+: 126
-: 0
R: 536
Level 4
+5

Haha Zwarte dag voor fb zou je bedoelen als je zo laag staat , jullie zijn de grootste hoere club van Turkije, Als het voetballen niet lukt ga dwarszitten dan is het proberen op deze manier of steekpenningen geven aan de tegenstanders daar staat fb bekend om omkopingen , we hebben het in het verleden gezien en ze hebben het nog steeds niet afgeleerd


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4
+1

Niet alleen Ali Koç, heel Turkije heeft met afschuw gereageerd


+: 5119
-: 0
R: 6215
Level 5
+3

Eind mei suprise party voor Fenerbahce. ;-)

- Wat heeft Ali Koc gedaan sinds hij is gekomen bij Fenerbahce? Praten over Galatasaray.


+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5
+1

Wat GS wil is dat alle 17 clubs voorover gaan bukken en zeggen dat het lekker is. Herkezi kendileri gibi top biliyorlar. Daarom worden ze verbaasd


+: 11269
-: 0
R: 11411
Level 5
+5

Heel de geschiedenis van Fetosaray zit vol met match fixing en premies. Zijn we verrast? Maar omdat Turkije zo corrupt is omdat het door een dictator bestuurd word er niks aan gedaan.


+: 5119
-: 0
R: 6215
Level 5

galeri14.uludagsozluk.com/.../ ...
Aglamaya DEVAMMMMMMM KOCUM


+: 13
-: 0
R: 41
Level 1
+1

@hoppersin
Ik zou mans genoeg zijn en durven te zeggen dat me club word geholpen (Weken lang)+: 5119
-: 0
R: 6215
Level 5
+2

Is het nu oppeens weken lang geworden? Galatasaray is al 12 punten bestolen wat praat je over?

Sommige kunnen genees zelf toegeven dat hun club shit is en ons feliciteren.


+: 11269
-: 0
R: 11411
Level 5
+2

AHAhaha 12 punten, yok 30 puan amk. Tel maar hoeveel penaltys jullie mee hebben gekregen.


+: 5119
-: 0
R: 6215
Level 5
+1

Ali Palabiyik.
www.youtube.com/.../


+: 11269
-: 0
R: 11411
Level 5
+2

Umit Ozturk, Arda Kardesler. Serkan Cinar.


+: 1838
-: 0
R: 4075
Level 5
+3

Dit stopt niet tot de gsff en mhk van top tot één worden opgeruimd, te veel Gs supporters zitten daar in.

Helal olsun Ali Koc!
Zo moet je zijn, gewoon de vuist op tafel slaan.+: 34
-: 0
R: 163
Level 3
+1

Wel jammer dat gs supporters niet eerlijk zijn en toegeven dat scheids drama was. In plaats van dat komen ze met "jullie zijn jaloers" etc etc etc.

Dit seizoen was de scheidsrechter drama tegen alle clubs ook tegen bjk ook tegen ons ook tegen gs. Maar gs is ook de club die de scheidsrechters meest mee heeft gekregen dit seizoen. Vooral die twee laatste wedstrijden tegen Bjk en rize , dacht ik "is dit een grap".

En dan nog doen alsof terim voor geen reden zoveel schorsingen kreeg, die gast was continu aan het provoceren en te klagen tegenover tff.

Şike ile sampiyon olacagima küme düserim daha iyi.

En iedereen die nu gaat beginnen over 2011 kampioenschap, zijn of fetocu of galatasarayli

We shall see ;-)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen