Fenerbahçe voorzitter praat over matchfixing Galatasaray


alikoc
Ali Koç, de voorzitter van Fenerbahçe heeft gereageerd op de vreemde gebeurtenissen die plaats hebben gevonden tijdens het competitieduel tussen Rizespor en Galatasaray.
“Waar er mensen zijn, kunnen er fouten gemaakt worden, er zijn ook fouten gemaakt. We hebben het hier niet over fouten, maar over andere dingen. Het is een zwart dag voor het Turks voetbal. Ik roep al een tijd dat we dit systeem moeten schoonmaken. We zien, ondanks dat we de laatste technologie gebruiken, dat er toch dit soort dingen gebeuren. Ik weet niet of ik nu verrast moet zijn, of teleurgesteld moet zijn voor dit soort gebeurtenissen, maar het is echt te gek voor worden dat dit is gebeurd. Tijdens de wedstrijd tussen Rizespor-Galatasaray heeft scheidsrechter Serkan Çınar niet simpele fouten gemaakt, maar meer dan dat. Het Turks voetbal moet van dit soort virussen schoongemaakt worden. De Turkse voetbalbond is verantwoordelijk van dit soort praktijken. Wat tijdens de wedstrijd tussen Rizespor-Galatasaray is gebeurd, is het punt dat men alles duidelijk heeft gezien en men geen 1 woord meer over kan praten. Ik ben echt benieuwd met wat voor een uitspraak ze nu weer gaan komen. Hoe ze de gemaakte fouten gaan uitleggen. Ik ben benieuwd hoe de sportcommentatoren deze praktijken gaan verklaren.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (33) 


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+7

Ten eerste, size ne amk? Waarom praat de voorzitter van een middenmoter het hele jaar door over ons?

Ten tweede, een Fenerli die praat over matchfixing... Serieus? Deze uitspraken moeten zwaar bestraft worden. De ene voorzitter praat over een complot, de ander bedreigt de scheidsrechter. Schandalig.

Laten we zeggen dat de rode kaart verkeerd was (want de penalty kan gewoon gegeven worden), gaan jullie serieus proberen het hele jaar vol met onrecht en schorsingen tegen ons te vergeten door 1 kaart? We zijn 16 duels ongeslagen man. Dit is absoluut lachwekkend. Zielig.

Waar waren jullie toen wij opstonden tegen de slechte scheidsrechters van onze competitie? Zal ik weer die statement erbij pakken? Of die tweet met een huilende emoji laatst?

We zeiden het. Bu takım bu sene sıke sıke şampiyon! Ağlamaya devam.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+5

Sanane wat de "voorzitter van een middenmotor" zegt? Afedersin bir yerine birsey sokup da yuzune bakmadan gitti mi?

Hij heeft alle recht om te klagen want de clubs speelt in een competitie dat ingaat op de emoties van Terim en Albayrak. Als iedereen dat doet is er geen houden meer aan. Waar spelen de overige 17 ploegen dan nog om?

Huilen werkt op verschillende manieren. Jouw manier is "omo bo sono soko soko şompoyon olocoz yooooo". Zelfs met winnen huil je omdat je niet de gewenste reactie krijgt.+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+3

Samenvatting super lig 2018/2019 :
Als er iets bij Galatasaray gebeurd waardoor we punten verliezen - No comment.

Als Galatasaray punten binnen sleept - MatchfixingCildirin KUSLAARRRRRRRR


+: 2931
-: 0
R: 2655
Level 5
+1

Wanneer je een seizoen hebt waar je bijna bent gedegradeerd,Ma ar nog steeds over Galatasaray praat zegt al genoeg over hoe groot Galatasaray wel niet is..

Ze zijn zo geobserveerd om Galatasaray dat het lijkt alsof zij 1e staan en wij 10e..


+: 313
-: 0
R: 726
Level 4
+3

Je kan moeilijk zeggen dat het geen matcfixing is


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Alles buiten matchfixing is regelrecht een belediging tegen verstand en rede.+: 283
-: 0
R: 832
Level 4
+1

Helal olsun be ALI KOC. GSliler dit gaat over voetbal hij mag zeggen wat hij wil, of het met de club wel of niets te maken heeft gaat hem wel wat aan. Het is een zwarte dag in de voetbalgeschied enis, en dan heb ik het niet over de blessure van emre akbaba (gecmis olsun).


+: 102
-: 0
R: 423
Level 3
+5

Haha Zwarte dag voor fb zou je bedoelen als je zo laag staat , jullie zijn de grootste hoere club van Turkije, Als het voetballen niet lukt ga dwarszitten dan is het proberen op deze manier of steekpenningen geven aan de tegenstanders daar staat fb bekend om omkopingen , we hebben het in het verleden gezien en ze hebben het nog steeds niet afgeleerd


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+2

Ali ik hoop maar dat je hiervoor iets heb bedacht. Als je die rat van een Mehmet Ağar in ongenade krijgt van Tayyip ben je al halverwege.

Als je niks gaat doen mag je oprotten.


+: 129
-: 0
R: 697
Level 4
+1

Niet alleen Ali Koç, heel Turkije heeft met afschuw gereageerd+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+3

Eind mei suprise party voor Fenerbahce. ;-)

- Wat heeft Ali Koc gedaan sinds hij is gekomen bij Fenerbahce? Praten over Galatasaray.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+4

GSliler ya yasi 12in altinda yada cemaatciler. Altijd maar vingers wijzen :D


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5

Hoe oud is Ali Koc volgens jou dan?


+: 1018
-: 10
R: 2633
Level 5
+1

Wat GS wil is dat alle 17 clubs voorover gaan bukken en zeggen dat het lekker is. Herkezi kendileri gibi top biliyorlar. Daarom worden ze verbaasd+: 11234
-: 0
R: 11347
Level 5
+5

Heel de geschiedenis van Fetosaray zit vol met match fixing en premies. Zijn we verrast? Maar omdat Turkije zo corrupt is omdat het door een dictator bestuurd word er niks aan gedaan.


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5

galeri14.uludagsozluk.com/.../ ...
Aglamaya DEVAMMMMMMM KOCUM


+: 13
-: 0
R: 23
Level 1
+1

@hoppersin
Ik zou mans genoeg zijn en durven te zeggen dat me club word geholpen (Weken lang)


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+2

Is het nu oppeens weken lang geworden? Galatasaray is al 12 punten bestolen wat praat je over?

Sommige kunnen genees zelf toegeven dat hun club shit is en ons feliciteren.+: 11234
-: 0
R: 11347
Level 5
+2

AHAhaha 12 punten, yok 30 puan amk. Tel maar hoeveel penaltys jullie mee hebben gekregen.


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+1

Ali Palabiyik.
www.youtube.com/.../


+: 11234
-: 0
R: 11347
Level 5
+2

Umit Ozturk, Arda Kardesler. Serkan Cinar.


+: 1776
-: 0
R: 3966
Level 5
+3

Dit stopt niet tot de gsff en mhk van top tot één worden opgeruimd, te veel Gs supporters zitten daar in.

Helal olsun Ali Koc!
Zo moet je zijn, gewoon de vuist op tafel slaan.


+: 34
-: 0
R: 149
Level 3
+1

Wel jammer dat gs supporters niet eerlijk zijn en toegeven dat scheids drama was. In plaats van dat komen ze met "jullie zijn jaloers" etc etc etc.

Dit seizoen was de scheidsrechter drama tegen alle clubs ook tegen bjk ook tegen ons ook tegen gs. Maar gs is ook de club die de scheidsrechters meest mee heeft gekregen dit seizoen. Vooral die twee laatste wedstrijden tegen Bjk en rize , dacht ik "is dit een grap".

En dan nog doen alsof terim voor geen reden zoveel schorsingen kreeg, die gast was continu aan het provoceren en te klagen tegenover tff.

Şike ile sampiyon olacagima küme düserim daha iyi.

En iedereen die nu gaat beginnen over 2011 kampioenschap, zijn of fetocu of galatasarayli

We shall see ;-)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen