Fenerbahçe kan bijna niet meer degraderen na zege op Akhisarspor


soldado
Fenerbahçe hoeft bijna niet meer te vrezen voor een degradatie.
Na de zege tegen hekkensluiter Akhisar met 2-1 kan de ploeg van trainer Ersun Yanal bijna niet meer degraderen. Fenerbahçe is niet meer in te halen door nummer 16 Bursaspor en nummer 18 Akhisarspor. Nummer 17 Erzurumspor heeft 32 punten uit 31 wedstrijden en kan theoretisch nog 9 punten verzamelen. Het puntenverschil tussen Fenerbahçe bedraagt 8 punten. 
Fenerbahçe stond vanavond binnen 30 minuten op een 2-0 voorsprong tegen Akhisarspor. Roberto Soldado (28e min) en Nabil Dirar (30e minuut) waren verantwoordelijk voor de treffers. In de 41e minuut kon Soldado het duel definitief beslissen, maar zijn doelpoging vanaf elfmeter werd gestopt door de doelman. Vlak voor het rustsignaal maakte Hleder Barbosa de 2-1 waardoor het duel wat spannender werd. In de resterende minuten kregen beide ploegen kansen, maar scoren deden ze niet. Askhisarspor, de finalist van de Turkse beker en nummer 18 van de Turkse competitie is hierdoor gedegradeerd uit de Turkse Süper Lig. Fenerbahçe stijgt naar de 10de plaats en heeft 40 punten uit 32 wedstrijden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 75
-: 0
R: 371
Level 3
+1

Mooi nu is de kans dat wij degraderen nihil De komende 2 wedstrijden hoeven wij niet te vrezen om degradatie.van mij mag Fener wel verliezen komende 2 wedstrijden het seizoen is Toch afgelopen met Nog 2 duels te gaan strijd je nergens om.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4
+2

Wat een verschil gs strijd omde kampioensschap en Fb is blij dat ze de degredatie zijn ontlopen hahahah hoe diep kun je zakke+: 286
-: 0
R: 839
Level 4
+1

Volgens mij weet je niet wat er aan de hand is. FB is helemaal gedesoriënteerd . 2 coachen ontslagen, bestuur nieuw, spelers nieuw. Verwachtte je echt dat ze voor kampioenschap zouden gaan. GS gaat zeker voor kampioenschap, gewoon iedereen omkopen. Ali Koc en FB doen het op eigen houtje!


+: 6
-: 0
R: 12
Nieuw
+2

Enig idee hoe vaak Galatasaray dit heeft meegemaakt Tarik bey?

Jij mag het zeggen, hoe vaak zijn wij van bestuur veranderd? Hoe vaak is ons team vernieuwd? Hoe vaak is Galatasaray van trainer gewisseld?

Corrupte Aziz is weg, haliniz belli. Fenerbahce'yi ayakta tutan hep Aziz oldu, inkar etme. Nasil tuttugunuda cok iyi biliyoruz.


+: 1838
-: 0
R: 4075
Level 5

@Capkin

Als fatos en aly*rrak weg gaan, dan moet je gsff maar eens zien.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4
+2

Hahaha Fb doet het al jaren op eigen houtje , dat is ook de reden dat ze al jaren geen kampioen worden , zelfs met omkopen lukt het jullie niet om te winnen eerst was het Aziz die deed het alleen beter dan deze corrupte Koc waarvan we zijn achtergekomen dat je zelfs geen cheques moet aannemen omdat ze niet gedekt zijn+: 6
-: 0
R: 12
Nieuw
+2

@ emre

Waren ze ook, dus wat is je punt? Toen deden we net zo hard mee bovenin. Dan heb ik het niet over degradatie strijd.

Je zet jezelf enorm voor lul, excuus. Doe je altijd.

Je praat bullshit knul.


+: 1838
-: 0
R: 4075
Level 5
+3

Wanneer waren die 2 weg en deed Gs ‘net zo hard’ mee boven in?
In 2010/11 toevallig? Oh nee, toen degradeerde Gs bijna.

Als iemand hier is die zich zelf voor lul zet, dan ben jij dat en sommige mede fanaten.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Haha Gs bijna degraderen dat is bij ons in de clubgeschiedeni s nooit voorgekomen , zelfs in onze slechte tijden hebben wij ons weten staande te houden , bij bjk of fb breekt de pleuris uit en zijn ze volop bezig met excuses en eige zakken vullen


+: 22
-: 0
R: 80
Level 2

2010-2011 is niet iets waar fener mee mag opstoken iedereen weet wat die jaar had moeten gebeuren en wat is gebeurd.+: 2
-: 0
R: 41
Level 1

Gare Diagne
Gare Gs, in de eerste 11 geen 1 Turk!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen