'Naast AJAX ook Fenerbahçe in de race voor Skov'


askovs
Robert Skov kan rekenen op de nadrukkelijke belangstelling van Fenerbahçe.
De 22-jarige buitenspeler van FC Kopenhagen wordt al langere tijd gevolgd door de “Gele Kanaries”, maar zijn goede prestaties van de afgelopen tijd hebben de interesse versterkt.
Sporx meldt dat het niet lang zal duren voordat de linkspoot de Superligæn (Deense competitie) gaat verlaten. Fenerbahce geldt daarbij als mogelijke bestemming, maar Skov staat ook op de radar bij onder meer van AJAX. Begin november werd Ajax ook al getipt als mogelijke nieuwe club voor de voetballer van FC Kopenhagen.
Skov is een speler die volgens Nederlandse media veel wegheeft van Hakim Ziyech en mede daarom zou de Deen een geschikte opvolger voor de Marokkaanse spelmaker van Ajax kunnen zijn, op het moment dat Ziyech daadwerkelijk vertrekt. 
Skov kwam in 45 duels tot maar liefst 30 treffers en brengt naast creativiteit dus ook het nodige scorend vermogen met zich mee.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Als Ajax ook in de race is dan kan je wel vergeten, dit soort spelers gaan naar clubs die het al eerder hebben waargemaakt met talenten of iedergeval de ruimte krijgen om te ontwikkelen , in Turkije is dit lastig ze verwachten dat dit soort spelers gelijk heel de seizoen presteren

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen