Skrtel weigert bij te tekenen: 'Dat is geen optie voor mij'


askoze

Martin Skrtel heeft momenteel geen intentie om zijn contract bij Fenerbahce te verlengen.


De 35-jarige verdediger laat in zijn omgeving weten dat hij niet van plan is om zijn handtekening te zetten onder een nieuwe verbintenis voor minder salaris.

De club wil graag verlengen voor 1 jaar en 1,5 miljoen euro salaris per jaar, maar de Slowaak houdt de boot af. “Het is mijn laatste contract en ik wil een goede contract. Op dit moment is bijtekenen ook nog geen optie voor me”, doelt hij op een vertrek.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5300
-: 0
R: 8265
Level 5
+1

35e, je bent een held in de ogen van de fans en alsnog vind je 1,5miljoen euro niet genoeg.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Gek he als je heel de seizoen tegen degredatie moet voetballen hij is ook de enige die dit jaar een beetje heeft waar gemaakt , de rest is gewoon ondermaats gebleken, als hij zo gewild is dan lijk me een seizoen te weinig , 2 seizoenen minimaal hij wil op deze leeftijd ze zakke vullen, geef hem gelijk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen