Bijna officieel: Fenerbahçe verlengt contract Tolga Ciğerci


tolgacigerci
Tolga Ciğerci kwam begin dit seizoen transfervrij over van Galatasaray, maar vanwege zijn blessure kon de 27-jarige Turkse voetballer niet in actie komen. Nu is hij blessurevrij en is weer begonnen aan de groepstrainingen bij Fenerbahçe.  
“Tolga Ciğerci is transfervrij naar ons gekomen en wij hebben tot op heden hem geen salaris uitgekeerd. Tolga zal binnenkort weer de oude worden. Wij hebben hem naar de beste plekken gestuurd en het is nu een stuk beter geworden. Bij zijn vorige club (Galatasaray) is hij verkeerd behandeld. Het is geen financieel risico. Hij zal het komend seizoen deze beloning volop terugbetalen met goed voetbal.”, aldus Fenerbahçe voorzitter Ali Koç.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5300
-: 0
R: 8262
Level 5

Vind ik niet erg, hij heeft totaal niks gekregen als salaris van de club. Hopelijk kan die volgend seizoen zich sterk bewijzen.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+3

Liegen over zijn salaris en ons alweer bij iets betrekken. Fenerbahçe blijft me verbazen.+: 1419
-: 0
R: 2106
Level 5

Cicisarayda oynamak kolay degildir, hij moet nog bij komen, yavru olmak kolay degil...


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5

Jij bent ook een komedische genie hè, elke reactie vervang je een deel van een naam met 'yavru' of 'cici'. Je zou denken dat een kleuter dit schrijft, maar jij bent juist aan de oudere kant. :tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen