Fenerbahçe haalt 15 miljoen euro op met donaties, nog 50 miljoen euro te gaan


fbtaraftar
Vanaf 4 april kan iedereen geld storten op de rekening van Fenerbahçe.
Voorzitter Ali Koç is het ‘Fener Ol’-project gestart en wil tot 31 mei 60-65 miljoen euro gaan verzamelen. Fenerbahçe maakt zijn slechtste tijd mee op sportief en financieel gebied en daar wil het bestuur een verandering in brengen. Als Fenerbahçe dat bedrag niet kan verzamelen, worden ze hoogstwaarschijnlijk de komende jaren uitgesloten van Europees voetbal. Sporx meldt dat Fenerbahçe tot nu toe 15 miljoen euro heeft opgehaald met donaties. 
Top donaties:
- Saran Holding – Sadettin Saran: 1 milyon TL
- Koç Zeljko Obradovic: 600 bin TL
- Yönetmen Murat Şeker: 500 bin TL
- YDA Group – Hüseyin Arslan: 500 bin TL
- Konya Siyah Çoraplılar Derneği: 500 bin TL
- Completo Group – Murat Kapki & Samet Güzel: 250 bin TL
- Han Group – Olgun Aydın: 150 bin TL
- Mehmet Okur: 40 bin TL
Fenerbahçe moet dus nog 50 miljoen euro ophalen om niet uitgesloten te worden van Europees voetbal. Het komend seizoen doet de Turkse topclub toch al niet mee omdat ze niet in de top 4 (5) zijn geëindigd of de Turkse beker hebben gewonnen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1542
-: 0
R: 3356
Level 5
+1

Ik hoop dat ons bestuur Elif in de zomer zal kunnen verkopen, dat zal voor een financiële opluchting zorgen. Voor de rest is er niet echt een speler die van waarde kan zijn in de zomer (misschien Jailson).


+: 14
-: 0
R: 39
Level 1

Ze moeten gewoon een winst van 60 miljoen draaien. en dat kunnen aantonen op een normale manier. door zulke campagnes of door een speler te verkopen etc.+: 11269
-: 0
R: 11411
Level 5

Dit gaan we nooit redden als zakenmannen maar 1mil TL doneren. Rijke miljardair doneert 1 Mil Tl en Obradovic doneert 600K verschil mag er wezen. Ik had beters verwacht van Acun.


+: 706
-: 20
R: 1549
Level 5

Topic slaat weer nergens op.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Ik dacht dat de overheid ook met een plan zou komen om die schulden op te lossen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen