Fenerbahçe kon Lucas Moura voor 4 miljoen euro overnemen


fblogo2019
De hele wereld heeft het over Lucas Moura.
De 26-jarige voetballer van Tottenham die met zijn hattrick Ajax uit de halve finale van de Champions League uitschakelde, kon destijds naar Fenerbahçe. Ismail Kartal (en het scoutteam van Fenerbahçe) was in 2009-2010 aanwezig bij het Copinha toernooi. Hier door 92 clubs aan mee en is voor spelers onder 18 jaar. De meeste scouts zijn tijdens dit toernooi ook aanwezig. Ismail Kartal heeft toen ongeveer 169 wedstrijden bekeken. De 17-jarige Marcelinho was toen een van de beste speler van het toernooi. Ismail Kartal heeft toen gesprekken gevoerd namens Fenerbahçe en zei tegen de voorzitter van Sao Paulo dat ze Marcelinho voor 4 miljoen euro wouden overnemen en daarna voor 1 seizoen verhuren aan İstanbul Büyükşehir Belediye. De voorzitter van Sao Paulo ging hier niet mee akkoord, waardoor de transfer in het water is gevallen. Sao Paulo ging wel akkoord als Marcelinho in het basiselftal van Fenerbahçe zou spelen. 
Marcelinho ging naar verder als Lucas Moura en werd later voor 43 miljoen euro overgenomen door PSG die hem later aan Tottenham heeft verkocht.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 639
-: 0
R: 1331
Level 5

Dit is de grootste onzin ooit. Ik ben een groot fan van het braziliaanse voetbal en kijk vaak wedstrijden van de braziliaanse competitie. Ik volg Neymar al vanaf zijn 16e. Neymar, Lucas Moura en ( Paolo Henrique ) Ganso stonden toen al bekend als de grootste talenten van Brazilië.

Neymar heeft een soort van zijn belofte waar gemaakt en Lucas lijkt nu weer op te bloeien. Ganso zn carriere is verpest door zaakwaarnemers.


+: 11269
-: 0
R: 11411
Level 5

Ik hoop dat Fenerbahce weer de oude tijden pakt waar we alleen maar Brazilianen in onze team hadden. Deivid, Roberto Carlos, Alex, Vederson, Santos. Jongkies scouten en door verkopen. Alleen dat kan ons nu nog redden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen