Officieel: Akhisarspor degradeert uit de Turkse Süper Lig


akhisar
Akhisarspor neemt het deze speelweek op tegen Fenerbahçe.
De club uit Manisa staat met 25 punten uit 31 wedstrijden op de 18de plaats in de Turkse competitie. Mochten ze tegen Fenerbahçe punten verliezen, dan kunnen ze theoretisch niet meer uit de degradatiezone komen en zullen ze als eerste club degraderen. 
Akhisarspor komt al sinds 2012-2013 uit in de Süper Lig. Het afgelopen seizoen won Akhisarspor de Turkse beker en de Süper Kupa. Op 15 mei speelt Akhisarspor in de Turkse beker finale tegen Galatasaray.
Update: 11-05-2019
Akhisarspor degradeert uit de Turkse Süper Lig na nederlaag tegen Fenerbahçe. Met nog 2 speelweken te gaan, kan Akhisarspor niet meer uit de degradatiezone komen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5301
-: 0
R: 8272
Level 5

HAHAHAHHAH DIT IS DE BESTE WRAAK MOMENT OOIT. AUB MAAK ZE KAPOT


+: 1542
-: 0
R: 3356
Level 5

Oprotten naar PTT vieze club, wat haat ik die pilootclub van GS toch.+: 286
-: 0
R: 839
Level 4

Goztepe mag niet degraderen, dat geld ook voor bursa :burs: , alleen ben ik bang dat bursa het niet meer vol gaat houden.... Maar lekker voor Akhisar, ze waren als eerste die zaten te zeuren dat fb moest degraderen.


+: 11269
-: 0
R: 11411
Level 5

Fck Bursa, vieze club.


+: 75
-: 0
R: 371
Level 3

Zoals Altijd ontkomt Bursa Aan Degradatie in de laatste 3 weken eind seizoen als die k-ker Omgekochte Antalya met kkjood bulent niet Had Wegegeven Was Bursa Nu al Weg.


+: 63
-: 0
R: 75
Level 2

Hadi bugun ERZURUM YENECEK ve gozteppe busra ook naar ptt

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen