Michael Frey sluit seizoen bij Fenerbahçe


frey
Michael Frey komt dit seizoen niet meer in actie.
De aanvaller uit Zwitserland heeft tijdens de training een scheur opgelopen in zijn hamstring. Althans, dat meldt NTVSPOR. De 24-jarige voetballer is dit seizoen 2 maanden niet in actie gekomen vanwege zijn blessures. Hij wist in 14 wedstrijden maar 3 goals te maken en onder leiding van Ersun Yanal kreeg hij maar 4 wedstrijden speeltijd.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 75
-: 0
R: 371
Level 3

Hij is nog slechter dan diagne, Hemen Gitsin.na dit seizoen deze man is letterlijk amateur speler kan geen man voorbij geen techniek mentaal zwak niks en commoli is gewoon oplichter ga maar allebei weg naar Andere club, en deze Frey man Antalyaspor is een geschikte club voor jouw.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen