Alleen Eljif Elmas kan Fenerbahçe weer richting de top helpen


eljifelmas
De zaken lopen dramatisch bij Fenerbahçe.
De Turkse topclub heeft een dramatisch seizoen bijna achter de rug en heeft nog een kans om te degraderen. Daarom moeten ze de aanstaande wedstrijd tegen Akhisar winnen om de Süper Lig ticket veilig te stellen. Hiernaast gaan de voorbereidingen voor het komend seizoen natuurlijk gewoon door. Voorzitter Ali Koç wil de fouten die hij dit seizoen heeft gemaakt met zijn transferbeleid niet het komend seizoen weer maken. Maar om nieuwe spelers te halen, heeft de steenrijke voorzitter ook geld nodig. Geen eigen geld, maar geld van verkochte spelers. Daarmee mag Fenerbahçe alleen nieuwe spelers halen van de UEFA. 
Fenerbahçe hoopt de 19-jarige Eljif Elmas voor minimaal 20 miljoen euro te verkopen om zo een transferbudget te creëren. Volgens Sporx is Fiorentina bereid om 15 miljoen euro neer te leggen voor Eljif Elmas, maar dit bod is inmiddels al afgewezen. De onderhandelingen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen