Frey mag uitkijken naar nieuwe club


afreys
Michael Frey mag uitkijken naar een andere club.
De speler komt niet tot spelen toe en mag van de club vertrekken. Ook onder Ersun Yanal kan de aanvaller niet rekenen op speeltijd, daarom laat de oefenmeester hem ook vertrekken.
 
"De situatie van Frey is het afgelopen halfjaar eigenlijk niet veranderd", vertelde Yanal eerder aan BeinSports. "Hij wil voetballen en doet zijn best. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Dat wil echter niet zeggen dat we hem transfervrij laten gaan. Daarbij laten we ook niet iedereen vertrekken. We moeten alle posities natuurlijk wel dubbel bezet houden."
 
De 24-jarige Frey kwam voor 2,4 miljoen euro over van FC Zurich.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 75
-: 0
R: 371
Level 3

Slimani moses ayew frey zijn letterlijk bagger spelers. Sommige verdienen ongeveer 4,5 terwijl andere 1,3 verdient Devol gitsinler, ga maar naar Antalyaspor ofzo dat is hun niveau, en die frey man komt zwaar te kort bij Fener misschien kan dat wel bij Antalyaspor maar bij Fener Niet voetballend is hij gewoon niveau Antalyaspor.


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Hey Antalyaspor staat boven ons ;-) Maar ik snap wat je bedoelt+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

twitter.com/.../...

Insan Ibrahimovic'e birakir mi?


+: 23
-: 0
R: 60
Level 2

Kijk Slimani was echt heel erg slecht, maar hij kwam nog tenminste tot scoringspositie s. Deze Michael Frey kan dat niet eens. Echt de zoveelste nutteloze transfer van Commoli. Dat we Fernandao hebben weggedaan voor deze 2 onbenullen...


+: 75
-: 0
R: 371
Level 3

Fernandao is 10x beter als je met frey vergelijkt en die Franse oplichter heeft hij gehaald met zijn frey ofniet.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

Erzurumspor heeft interesse+: 286
-: 0
R: 839
Level 4

De speler is in ieder geval "Frey" om te kiezen. Hoop dat we snel verlost zijn van alle spitsen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen