'Ersun Yanal wil drie spelers niet laten gaan, maar moet vrezen voor vertrek sterkhouders'


assoz
Naast Valbuena en Skrtel mag er niemand vertrekken bij Fenerbahce. Volgens Sporx is het echter nog maar de vraag in hoeverre de Turkse topclub daarin weten te slagen.

Zo zouden verschillende spelers juist vertrekken en trainer Ersun Yanal weigert het vertrek van Soldado, Skrtel en Valbuena. Skrtel staat namelijk niet onwelwillend tegenover een vertrek bij Fenerbahce. De mandekker staat in de belangstelling van de complete Europese top, waarvan Lazio het meest concreet lijkt.
 
Ook Soldado kan rekenen op een handvol geïnteresseerde clubs. De transfer van Valbuena naar Olympiakos lijkt volledig in kannen en kruiken en het is enkel wachten totdat beide clubs het nieuws wereldkundig maken.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5301
-: 0
R: 8272
Level 5
+3

Spelers die weg moeten:

Topal
Koybasi
Alper
Soldado
Kameni
Tolgay
Sener
Frey
Tolga
Neustadter

Ayew, Slimani en Benzia gaan toch al weg, die zijn huur.


HAK & Dirar staan niet op de lijst. Dirar kan wel weg, heb alleen me twijfels of die wel zou goed blijft spelen volgend seizoen. HAK zou ik eventueel houden als backup als je een betere LA vind, anders gewoon houden in het 1e (puur op dit seizoen gebaseerd).

Valbuena mag blijven als die een lagere salaris accepteert. Skrtel zou ik houden, we zijn kansloos achterin zonder hem.

Het liefst hou ik Eljif nog een seizoen, gozer speelt echt goed en elke keer als die speelt, strijd hij het hardst en speelt hij op zijn best en helpt het team echt vooruit. Hij zal alleen maar beter worden en dat zou een groter bedrag kunnen opleveren volgend seizoen.

Word tijd dat we Berke het doel laten overnemen volgend seizoen en veel meer van Ferdi, Baris en Ozan zien. Niet Ozan? Dan zou ik Güctekin proberen op Topal de positie in de pre-season.


+: 487
-: 0
R: 1065
Level 5

Als ik Ersun was seizoen is afgelopen we gaan nu denk ik sowieso niet meer degraderen. Dus zou ik berke en ferdi speeltijd gunnen

Maar zoals gewoonlijk gaan we weer Harun op doel zien+: 78
-: 0
R: 472
Level 3

ceske ersun yanal senin gibi dusunseydi..... ...........


+: 487
-: 0
R: 1065
Level 5

Weg met soldado en skrtel, valbuena kan blijven voor lager salaris


+: 286
-: 0
R: 839
Level 4

:prote: :prote: :prote: Boycot al deze spelers maar lekker. Ze mmoesten vanaf moment 1 goed presteren en niet als seizoen voorbij is.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen