'Fenerbahçe gaat méér dan 9 miljoen euro uitgeven aan drie spelers van Basaksehr'


appiz
Fenerbahçe heeft beslag gelegd op de 12e plaats en is bovendien op weg naar de top 10 in de Super Lig. De “Gele Kanaries” gaan doorselecteren, zo weet de Turkse media te melden op maandagmorgen.

De penningmeester van de grootmacht zou meer dan 9 miljoen euro opzijgezet hebben voor de komst van drie spelers. Allereerst moet Edin Visca de overstap maken van Basak naar Fenerbahce. De Bosnische heeft een transferclausule in zijn contract waardoor hij voor 6 miljoen euro mag vertrekken, dus wat dat betreft valt er niet te onderhandelen. 
 
De Turkse media schrijft echter dat Fener ook verdediger Epureanu en verdedigende middenvelder Mahmut Tekdemir van Basaksehir wil vastleggen. De vraagprijs van beide spelers zijn onbekend, maar het lijkt er niet op dat men hen zonder slag of stoot zal wil laten gaan. Basaksehir denkt aan vier miljoen euro voor beide spelers.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

Er is helemaal geen clasule in het contract van Visca, anders was hij allang weg 2 jaar geleden naar Sevilla die hadden al 6m geboden.

Gumusdag wou 10m


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

6 miljoen :facpal:

Als we 10 miljoen aan Diagne kwijt kunnen hadden we heus wel een poging gedaan voor de beste speler van de directe tegenstander.

Maar volgens dit artikel gaat Fener voor 10 miljoen heel Basaksehir leegkopen. :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen