'Zajc ontvangt bod van Empoli, Stuttgart en Hamburg'


azoij
Miha Zajc heeft een aanbieding ontvangen van drie clubs. De Italiaanse-club Empoli wil de middenvelder van Fenerbahce komende zomer graag inlijven.

De 24-jarige aanvallende middenvelder, heeft nog een lopende verbintenis tot medio 2023. Of Zajc openstaat voor de interesse, is niet bekend. De transferwaarde van Zajc bedraagt 6 miljoen euro.
 
In de winterse transferwindow informeerde ook Hamburger SV en Stuttgart naar de mogelijkheden om de Sloveense international over te nemen. De beide clubs willen in de zomer weer een poging wagen om de middenvelder over te nemen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 45
-: 0
R: 104
Level 3

Hoezo vragen jullie zoveel om jullie zogenaamde topspelers? Ik bedoel als ze zo veel waard waren waren jullie toch stijf boven aan? Ik snap jullie echt niet :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen