Skrtel benadrukt: ''Één ding is zeker, wij gaan niet degraderen''


askore
Martin Skrtel kende tegen Trabzonspor bijna een pijnlijke avond. Op de Saracoglu werd het in de blessuretijd alsnog 1-1 via een treffer van Valbuena. De verdediger, heeft geen idee waar het aan ligt bij zijn ploeg.

"We weten het allemaal goed te vertellen iedere keer en vol vertrouwen komen we hier naartoe, met de gedachte van: 'We gaan het doen'. Het gebeurt alleen wederom niet. We hebben genoeg kwaliteit, maar ik snap er helemaal niks meer van", zegt de Slowaak teleurgesteld.
 
De verdediger benadrukt zeker te weten dat ze niet naar de TFF.1 Lig gaan. "Een ding is zeker: Fenerbahce gaat niet degraderen. Ik blijf het volle vertrouwen houden in team en de trainer", laat Skrtel vol vertrouwen weten via de officiële kanalen van Fenerbahce.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 18401
-: 0
R: 21114
Level 6

Ja, dat kon ik ze ook wel vertellen. Vertel ons iets wat we niet weten.


+: 38
-: 0
R: 160
Level 3

Laatste keer dat gala won in kadikoy welke jaar?+: 31
-: 0
R: 108
Level 3
+1

Wat heeft dit met gala te maken


+: 4955
-: 0
R: 9463
Level 5

Skrtel heeft het ook door dat tff en beINSports FB niet laat degraderen.


+: 3025
-: 10
R: 8488
Level 5
+1

Het is al een schande dat een speler dit moet zeggen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen