Semih Özsoy ontkent gesprekken met Abdullah Avci


asemiip
Na diverse Turkse kranten meldt ook Sporx dat Abdullah Avci een kandidaat is om voor volgend seizoen trainer te worden van Fenerbahce. Ersun Yanal heeft nog wel een contract van 1,5 jaar lopen bij Fenerbahce. 

De clubleiding van Fenerbahce ontkent tegenover de Turkse pers dat er gesproken is met Abdullah Avci. Na het 1-1 gelijkspel heeft de vice-voorzitter gesproken.
 
Semih Ozsoy, de vice-voorzitter van Fenerbahce: “Wij hebben geen plannen met Ersun Yanal want hij heeft nog een contract van 1,5 jaar lopen bij ons. Abdullah Avci? Nee, wij hebben niet gesproken met de trainer van Medipol Basaksehir,” aldus Semih Ozsoy.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Avci hinzirinda akil varsa gelmesin. Fener batakliği Guardiola'yi bile yok eder.


+: 11260
-: 0
R: 11404
Level 5

Ik hoef geen Aykut Kocaman 2.0, Bange trainer. Deze man zou 3de plaats accepteren i.p.v kampioenschap.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen