Nieuwe aanvaller van Fenerbahçe: Vedat Muriqi


vedatmuriqi
Vedat Muriqi heeft met zijn doelpunten Rizespor dit seizoen van de degradatiezone naar de zevende plaats gebracht.
Volgens het nieuws van Sabah heeft Vedat Muriqi positief gereageerd op een bod van Fenerbahçe. De gesprekken tussen Fenerbahçe en Rizespor zijn ook goed verlopen.
 
Fenerbahçe maakt dit seizoen een dramatisch seizoen mee en is van plan van afscheid te nemen van Soldado, SLimani en Michael Frey. Naast Vedat Muriqi wil Fenerbahçe nog twee aanvaller halen. 
 
De 25-jarige Vedat Muriqi wist dit seizoen in 31 wedstrijden 13 goals en 7 assists te maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik denk niet dat hij zal presteren bij Fener, dit is eerder een speler voor Trabzonspor of zelfs Basaksehir. Die kunnen dit type spits wel gebruiken, Fener heeft nu veel meer aan iemand die alle ballen er in schiet, een type Burak dus.


+: 18310
-: 0
R: 20979
Level 6

Burak 150 milyon len mq+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

7 ocak 2008. Besiktas tarihinin en kara günü aq.


+: 34
-: 0
R: 191
Level 3
T32

Is ie ook waard :P


+: 81
-: 0
R: 406
Level 3

Sjonge jonge Dit is toch geen transfer man echt amateur beleid bij Fener daarom staan we op de degradatie streep van soldado Fernandao en sow naar muriqi :facpal: muriqi is gewoon rize niveau als je met soldado vergelijkt heb ik liever soldado.!!!!!!


+: 150
-: 0
R: 391
Level 3

Als hij zn carriere wil verpeste moet hij naar fener gaan. Nedense bijna geen een speler die daar naartoe gaat kan presteren.+: 35
-: 0
R: 156
Level 3

Donderop met hem liever soldado

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen