'Abdullah Avci, Edin Visca en Emre Belözoğlu dichtbij Fenerbahçe'


amroz
Abdullah Avci kan na de competitie aan de slag gaan bij Fenerbahçe. Althans dat melden diverse Turkse kranten vandaag. 

Diverse Turkse kranten melden ook dat Edin Visca van Medipol Basaksehir een principeakkoord heeft bereikt met Fenerbahçe. Abdullah Avci zal daarnaast ook Emre Belozoglu meenemen naar de Turkse topclub. Emre wil nog 1 jaar voetballen en daarna mag hij te werk gaan als sportief directeur bij Fenerbahce.
 
Visca ondertekende in 2011 een contract tot 2018 bij Medipol Basaksehir en zijn verblijf in Istanbul werd een succes. De aanvaller werd vorig jaar in verband gebracht met Galatasaray, maar hij koos ervoor om te blijven bij Medipol Basaksehir.
 
De clubs onderhandelen om een transferbedrag van ruim zeven miljoen euro. Fenerbahçe biedt 4 miljoen euro en Medipol eist 7 miljoen euro. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen