"Zaakwaarnemer van Ziyech kon waarschijnlijk meer geld verdienen bij Ajax dan bij Fenerbahçe"


aziyem
Ziyech werd twee jaar geleden veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar Fenerbahçe en de geruchten van toen bleken niet uit de lucht gegrepen. 

Dick Advocaat(destijds trainer van Fenerbahce)
"Ik heb hem toen zelf gesproken en hij wilde zelf ook graag komen. Maar Ajax verloor toen (van FK Rostov in de voorrondes van de Champions League, red.) en uiteindelijk ging hij naar Ajax”, aldus Advocaat. “Of het al bijna rond was? Ja, we waren eigenlijk al rond. Ik had al besproken op welke positie hij zou spelen: achter de spitsen, net zoals bij Ajax. Het ging om geld zijn zaakwaarnemer kon waarschijnlijk meer geld verdienen bij Ajax dan bij Fenerbahçe."”
 
De transfer van Ziyech naar Fenerbahce ging dus niet door en nu heeft hij een transferwaarde van ruim 40 miljoen euro bij AJAX.
 
Interesse van Europese topclubs
Inter denkt erover na om deze zomer een bod te gaan doen op Hakim Ziyech. De Koninklijke zou onder de indruk zijn geraakt van zijn spelinzicht dat hij etaleerde in de Champions League. Dit weet het medium France Football te melden.
 
Ook clubs als AS Roma, Juventus Bayern München, Borussia Dortmund en de gehele Engelse top worden genoemd. Er circuleert een transfersom van 40 miljoen euro, maar de kans is groot dat Ajax in de praktijk een hoger bedrag opeist.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Tja... Uiteindelijk zouden we niet de huidige Ziyech zien maar slecht zou hij het niet doen. En hij zou nu sowieso bij een Roma of Lyon spelen. Die kunnen ons wel uitmelken al 3 jaar. Voor 15-17 miljoen hadden we hem vast verkocht.

Yanarim da Kante yerine Ozan'i alan Aziz zihniyetine yanarim.


+: 23
-: 0
R: 110
Level 3
T32

Twentedeyken begeniyordum. Gelsin diyordum destijds.+: 9266
-: 0
R: 13884
Level 6

Of hij zag voor zichzelf een betere toekomst bij Ajax dan in de Turkse competitie. Dat kan het natuurlijk ook zijn.
:-?


+: 449
-: 90
R: 928
Level 4
H09

tamam clutch reis


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Dan ging hij naar Feyenoord in 2014 en niet naar FC Twente. Nerede para orada Ziyech. Uiteindelijk heeft hij voor zichzelf juist gekozen.


+: 9266
-: 0
R: 13884
Level 6

Aglama lan, Feyenoord had niet genoeg geld om hem over te nemen, Twente wel.+: 449
-: 90
R: 928
Level 4
H09

Je kon al bij Heerenveen zien dat hij een talent was, een echte scout had hem haar gehaald en niet bij Twente.


+: 9266
-: 0
R: 13884
Level 6

Önder Özen wilde hem in 2014 naar Besiktas halen, maar uiteindelijk werd er gekozen voor 'zekerheid' met Jose Sosa. Ze kostten ongeveer evenveel.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Hhhhhhhhh... FC Fraude had geen geld voor hem. Waarom denk je dat heel de Eredivisie hen haat? Geen geld voor Tadic, geen geld voor Ziyech. Beetje frauderen met de financiën. Oh anam oh.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

@Bona

Ik geef de keuze voor Sosa/Diego geen ongelijk. Alhoewel men wel voor Ziyech kon gaan toen Ba verkocht werd.

Neyse... geçmiş olsun.+: 9266
-: 0
R: 13884
Level 6

Waarom zou je nog voor Ziyech gaan als je al Sosa in je selectie hebt? En op het moment dat Ba werd verkocht, was Ziyech al heel wat eurootjes duurder. Dan zouden we geen geld over hebben voor andere spelers.


+: 102
-: 0
R: 423
Level 3

Sowieso waren de kansen heel erg klein toen fb interesse toonde , deze jonge is in de bloei van zijn leven dan denk je niet dat je verder kan ontwikkelen bij fb, als hij op een zijspoor was beland had het wel gekund


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Als Ajax won van Rostov was Ziyech van ons.

In Turkije kan je tussen je 16e en 23e maar tot een bepaalde positie komen. Ziyech was toen 22. Hij zou bij ons niet zijn wat hij nu bij Ajax is. Wel is het zeker dat we hem nooit langer dan twee seizoenen zouden kunnen behouden. Roma, Lyon of Sevilla zouden hem dan pakken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen