Yanal: "Wij gaan radicale beslissingen nemen"


adc
Fenerbahce trainer Ersun Yanal maakte na het 1-0 nederlaag tegen Alanyaspor interessante uitspraken over zijn ploeg.

 “We komen uit een zware derbywedstrijd, maar de strijdlust tegen Galatasaray heb ik hier tegen Alanyaspor niet gezien. Ik ben echt verrast door de prestaties van mijn spelers. Hoe dan ook wij moesten vechten tegen Alanyaspor, maar dat zagen we niet terug in de wedstrijd. Het maakt mij niet uit hoe de tegenstander speelt, Fenerbahce hoort gewoon reactie te geven. Fenerbahce kampt vanaf het begin van het seizoen met dit probleem en wij proberen er het beste van te maken, maar het gaat heel moeilijk. Wij gaan radicale beslissingen nemen binnenkort,” aldus Ersun Yanal tegenover BeinSports.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 11300
-: 0
R: 11467
Level 5

Ik snap deze vriendjes politiek echt niet meer, Vroeger speelde Selcuk Sahin en nu Topal..


+: 1852
-: 0
R: 4108
Level 5
+1

Als er geen radicale beslissingen worden genomen, gaat het ook nooit goed komen.

Het kan nooit zo zijn, dat sommige spelers in het begin wel goed zijn en hun best doen en later ‘opeens’ niks meer doen en niet meer goed zijn.

Dat komt gewoon door ‘spelers’ zoals: HAK, Topal, Volkan, Alper etc. Die fl*kkers zijn er al jaren en doen niks meer, die mentaliteit waait ook over naar de rest.+: 80
-: 0
R: 401
Level 3

Ja omdat je Ismail er in gooit voor valbuena dan verliest je gewoon en dan vragen waarom we verliezen. :facpal:


+: 286
-: 0
R: 841
Level 4

Beste Ersun Yanal a.k.a. radikaal beslissernemer,
De meeste verstandige beslising zal altijd zijn om je handdoek in de ring te gooien. Oh nee dat is een andere sport, past niet eens bij voetbal. De beslissing die hij neemt ook niet. Hoe dan ook hoop dat hij de eer aan zichzelf houdt en vertrekt. Heb al sinds dag 1 al gezegd dat Ersun en Angut niet de coaches zijn die ik graag wilde zien bij fb. Snap ook niet wat Ali koc in hem ziet.
Groet,
Trouwe fan

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen