'Ruildeal met bijbetaling tussen Inter en Fenerbahçe'


amiren
Fenerbahçe en Inter gaan wederom zaken doen, maar het is nog onzeker of de Turkse topclub akkoord gaat met het voorstel van de Italiaanse topclub.

Het is namelijk duidelijk dat Inter Eljf Elmas graag wil aantrekken, terwijl Ersun Yanal in Joao Miranda(34) een nieuwe leider ziet voor zijn defensie bij een vertrek van Martin Skrtel. De waarde van beide spelers is niet gelijk, waardoor een directe ruil zonder extra bijbetalingen niet voor de hand liggende optie is. Fenerbahce eist twintig miljoen euro, maar de Italianen bieden Jaoa Miranda(waarde 5 miljoen euro) en tien miljoen euro voor Elmas. (FC Inter News)
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 286
-: 0
R: 841
Level 4

Ali koc vizyon "genc oyuncular takim kuracam, ayni Ajax gibi.". Alsjeblieft, kerel haalt spelers die net nog niet toelaatbaar zijn in een bejaarde tehuis.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen