"Wij hebben de afgelopen week een zware derby gespeeld"


ersunknipoog
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na het verloren duel tegen Alanyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben de afgelopen week een zware derby gespeeld. Dat het nog een effect had op onze spelers heeft ons verrast. Wij hebben niet zoals verwacht gespeeld. Fenerbahçe verkeerd al sinds begin van het seizoen in crisis en het lijkt maar door te gaan. Wij doen er alles aan om dit probleem op te lossen. Wij moeten de komende 5 speelweken herstellen en beginnen met de planning voor het komend seizoen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 652
-: 0
R: 1366
Level 5

Ja hoor wat een dom excuus. Toen ik zei dat het niet aan Cocu lag en dat Ersun niks ging verbeteren werd ik uitgescholden.

Ersun is net als Terim een super slechte trainer. Taktik maktik yok bam bam bam. Alleen kunnen ze dat al zelfs niet meer.

Het probleem bij ons en de rest van de clubs is dat er geen gezond fundament is. Geen structuur. Daarom zijn teams uit turkije maar een aantal jaar goed.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen