Hasan Ali: "Ik heb Diagne niet aangeraakt"


ahasj
Na een vermeende overtreding tegenover Mbaye Diagne kreeg Hasan Ali eerst geel daarna direct rood na de beelden van de VAR(videoscheidsrechter) in het duel tussen Fenerbahçe en Galatasaray.

“Als je de beelden goed bekijkt dan zie je duidelijk dat ik hem niet aanraak. Ik probeerde voor hem te komen en hem te blokkeren, maar het was Diagne die per ongeluk mij aanraakte en op de grond viel”, zegt Hasan Ali in gesprek met de Turkse pers. “Hij heeft het goed gespeeld, maar ik heb hem niet aangeraakt. Ik heb geen beweging gemaakt.”
 
Deniz Coban(oud scheidsrechter): “De ene scheidsrechter kan geel geven de andere rood geven. Welke kaart de arbiter geeft is uiteindelijk zijn beslissing. De VAR moet bij zo’n positie niet bemoeien. Ik zie niet dat de arbiter een grote fout heeft gemaakt bij de positie van Diagne en Hasan Ali. Bij een grote fout kan de VAR ingrijpen. “Toen de scheidsrechter geel had getrokken moest VAR niet bemoeien. Want de scheidsrechter had al geel gegeven. Ingrijpen van de VAR was niet nodig.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1793
-: 0
R: 4026
Level 5

In 2015 gaf dezelfde Palabiyik aan een soort gelijke positie geel aan Olcan Adin, toen met Emenike.

Zijn reden was, omdat Emenike de bal niet had het geen rood is.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Je geeft rood of je geeft niks. Als het een overtreding is is het rood. Als het niet was dan geef je niks. Geen middenweg. Bu Ali Palap*c Fenerli yapan BJK tayfasini afedersin... S*****m

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen