'Inter verhoogt bod Elmas naar 18 miljoen'


almoze
Eljf Elmas lijkt Fenerbahce een aardig financieel voordeeltje op te leveren. Internazionale heeft het eerste bod op de middenvelder naar boven bijgesteld. Dat meldt Milliyet.

Technisch directeur Marotta van de Italiaanse topclub sprak maandag met sportief directeur Damien Comolli. Een dag later rolde er een nieuwe email van Inter binnen in Saracoglu. Inter maakt maximaal 18 miljoen euro over naar Saracoglu. Fenerbahce eist minimaal 20 miljoen euro transfersom van Inter.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

''Een dag later rolde er een e-mail''

ik stopte daar al, en Marotta is geen TD die loert op jonge talenten zoals Monchi. Hij zoekt ervaren krachten, die voor goedkoop te halen zijn.


+: 25
-: 0
R: 145
Level 3
T32

18 geldiyse... sat gitsin. Op naar de volgende talent. Misschien kan je Ferdi wat laten spelen.+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Dogruysa mogen ze met elkaar concurreren. Iyi bir fiyat cikar. Bazilari da susar ondan sonra hhhhhhhhh

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen