Moses denkt niet aan vertrek bij Fenerbahçe: ''Wil hier blijven''


amoldez
Victor Moses is dit seizoen een van de smaakmakers bij Fenerbahçe. De Nigeriaanse vleugelaanvaller was al goed voor 1 doelpunt en maakte nogal indruk met zijn snelheid. 

Moses heeft nog een eenjarig contract in Istanbul en ziet een langer verblijf zeker zitten. "Ik wil niet terug. Op dit moment denk ik niet aan een terugkeer naar Chelsea. Ik voel me op deze plek erg gewaardeerd", zegt hij in gesprek met Sporx. 
 
"Ik wil niet terug. Niet nu. Als ik langer mag blijven dan blijf ik. Ik ben erg blij hier. Ik voel me ook goed op het veld. Dat zie je ook. In Turkije spelen ze voetbal met andere emoties dan in Engeland. Het atmosfeer is echt heel erg anders. Het voetbalcultuur is ook anders. Ik had echt niet verwacht dat Fenerbahce zo groot was,” aldus Moses.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

Hij is echt slecht.


+: 11260
-: 0
R: 11404
Level 5

Hopeloos uit vorm en doet weinig om zijn vorm te pakken, deze gast is letterlijk 1,5 Onyekuru, qua lichaam en liet Onyekuru zo makkelijk koppen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen