Fenerbahçe wil twee spelers verleiden om naar Istanbul te komen


ayaz
Fenerbahçe heeft interesse in twee spelers. Het betreft Oumar NIasse van Everton en Yacine Brahimi van FC Porto. Het nieuws is afkomstig van NTV Spor. 

Oumar NIasse is de meest bekende naam van het tweetal. De aanvaller speelde eerder voor Akhisar waarna hij medio 2015 de overstap maakte naar Lok Moskou voor 5,5 miljoen euro. Via Moskou verkaste hij voor 18 miljoen euro naar Everton. Hier is hij op een zijspoor beland en zou hij uit mogen kijken naar een nieuwe werkgever. De spits heeft nog wel een contract tot medio 2020. Yacine Brahimi is transfervrij bij FC Porto en de vleugelaanvaller mag ook vertrekken.
 
Fenerbahce sportief directeur Damien Comolli zou al in gesprek zijn met de zaakwaarnemers van beide spelers in Istanbul.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 4897
-: 0
R: 9311
Level 5

Deze jongens hebben geen zin om volgende seizoen tegen Adanaspor, Eskişehirspor, Afyonspor of tegen Karabükspor te spelen.


+: 25
-: 0
R: 145
Level 3
T32

Fener is zelf "op een zijspoor beland''+: 5290
-: 0
R: 8242
Level 5

Ik denk niet dat dit zal gebeuren alhoewel Niasse niet onmogelijk lijkt, maar om het nieuwe seizoen met deze twee in tegaan zal al een dikke verbetering zijn


+: 130
-: 0
R: 702
Level 4

Is comolli nog niet weg???


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Nee. Comolli is nog steeds niet weg.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Brahimi zou wel mooi zijn... Als ook Niasse... Maar Ik weet het niet... Kendi istegim, Babacar alalim...+: 1
-: 0
R: 6
Nieuw

Deze spelers werden als eerst in verband gebracht met Besiktas. Iedere speler die in verband word gebracht met Besiktas, gaat Fener er achteraan.

Brahimi zou ik zeker toejuichen bij Besiktas. Als hij dan ook de keuze heeft tussen deze 2 ploegen, dan is die keuze toch wel snel gemaakt. :bjk:


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Veel spelers worden met alle 3 topclubs opgenoemd. Niks nieuws.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen