Alex de Souza maakt zich niet druk over alle geruchten


alukses
Alex de Souza maakt zich totaal niet druk over alle transfergeruchten die de afgelopen dagen over hem de ronde deden in verschillende media als Sportief directeur bij Fenerbahce.
De ex-legende van Fenerbahce heeft er dan ook geen enkele moeite mee om zich volledig te concentreren op zijn familie.
 
"Het ligt aan jullie journalisten of iedereen in de komende periode over mij heen gaat duikelen. Als jullie je daarop gaan focussen, dan zal dat ongetwijfeld gebeuren. Maar dat hoort er nou eenmaal bij in de voetballerij. Sinds ik ben vertrokken bij Fenerbahce heb ik geen goede contact gehad. Als Aziz Yildirim mij had gevraagd om Braziliaanse spelers te bekijken in Brazilie dan had ik dat echt met plezier gedaan. Ik zou nu ook voorzitter Ali Koc willen helpen om spelers te scouten, maar tot nu toe heb ik echt niets gehoord,” aldus Alex de Souza tegenover Beinsports.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen