Zajc wil per se scoren tegen Galatasaray


azajc
In de afgelopen editie van De Klassieker waarin Zajc speelde kwam de Slowaakse middenvelder ook tot scoren tegen Besiktas.
De vervanger van Mehmet Ekici(geblesseerd) hoopt dat zondag te herhalen in de Saracoglu stadion tegen Galatasaray, hij wil wéér een doelpuntje maken en het liefst meer.
 
In een interview met Sporx zegt hij: "Ik doe mijn best om mijn reputatie hoog te houden. Het is de eerste keer thuis tegen Galatasaray. Ik heb alleen in Vodafone met iedereen tegen me gespeeld. Nu staan de fans achter me en dat maakt het makkelijker." 
“Het is een grote wedstrijd en daarin wil ik het goed doen. Maar de mindset is niet anders dan voor andere duels, want ik eis altijd het maximale van mezelf." Zijn doelpunt tegen Besiktas betekende misschien wel zijn definitieve doorbraak waarbij na de 3-1 Fenerbahce op 3-3 kwam. "Het was een nice one en een belangrijke treffer, die ik me ook altijd zal herinneren." Zajc sluit af door te stellen dat hij er op zondagavond minimaal 1 wil maken.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 130
-: 0
R: 702
Level 4

At oğlum at istediğin kadar at

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen