Soldado: “Het is tijd om een echte Fenerbahçe speler te worden”


soldado
Soldado, de aanvaller is van plan om een echte Fenerbahçe speler te worden. Dat wil hij bereiken door tegen Galatasaray te scoren.
“Als je tegen Galatasaray geen doelpunt scoort, ben je geen echte Fenerbahçe speler. Voor mij is het tijd om een echte Fenerbahçe speler te worden. Na de komst van Ersun Yanal spelen wij goed voetbal. Zowel het team als ik beginnen in vorm te raken. We spelen de laatste tijd vooral heel goed tijdens onze thuiswedstrijden. Ik heb ik de afgelopen derby’s tegen Galatasaray niet kunnen scoren. Als ik speeltijd krijg van mijn trainer, gaat het dit keer lukken. Ik ga dit keer zeker scoren tegen Galatasaray.” 
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5299
-: 0
R: 6441
Level 5
+1

Alleen aan Galatasaray denken. :tok:


+: 5558
-: 0
R: 8774
Level 5
+3

Ja man, hij deed een uitspraak over scoren tegen GS voor de derby, zoals elke andere spits. Denkt alleen maar aan GS in zijn leven.

Jij bent echt een raar persoon Hoppersin+: 5299
-: 0
R: 6441
Level 5
+1

Zoals jullie baskan.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Vroega was t een beest..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen